Osallistujan odotukset: Alexandra Enlund

Alexandra Enlund tavoittelee paikkaa maailmancupin sprinttiviestissä. Kuva: Suomen Suunnistusliitto.

Julkaisemme vanharaumasprintti.fi-sivustolla Rauman sprinttisuunnistusviikonlopun osallistujien odotuksia ennen h-hetken koittamista.

Vuorossa on Pargas IF:n 22-vuotias Alexandra Enlund, joka kuuluu Suunnistusliiton 21–25-vuotiaiden Team Kisakallio -ryhmään.

Mitä odotuksia sinulla on lauantain näyttökisasta?

– Odotan aika perus suomalaista sprinttiä; taloja, nurmikoita, aitoja ja isoja katuja. Vanhan kartan perusteella näyttää aika normaalilta suomalaiselta kaupungilta, joten vauhdikas kisa on varmasti tulossa! Odotan innolla, että pääsee juoksemaan sprinttikisaa kovassa seurassa taas.

– Lähden tekemään normaalia puhdasta suoritusta, ja lisäksi tavoite on saada paikka maailmancupin sprinttiviestiin.

Mitä odotuksia sinulla on sunnuntain SM-sprinttiviestistä?

– On varmasti tulossa hieno kisa, ja odotan sitä tosi paljon. Sprinttiviestit on aina kivoja, ja on tosi hienoa kun pääsemme vanhaan kaupunkiin juoksemaan. Juoksen ankkuriosuuden FSO:n ykkösjoukkueessa ja meillä on ihan hyvä joukkue. Uskon kyllä, että jos kaikki tekevät tasaisia ja hyviä suorituksia, olemme mukana taistelemassa kärkisijoituksista.

Mitä tiedät sunnuntain kisamaastosta Vanhasta Raumasta etukäteen?

– En ole koskaan ollut siellä ennen, eli paikka on täysin uusi minulle. Odotan pieniä katuja ja sisäpihoja. Pitää olla tarkkana, että ottaa optimaalisen reitinvalinnan omalle hajonnalle.

Rasti-Lukko toivottaa Alexandra Enlundin tervetulleeksi Rauman sprinttisuunnistusviikonloppuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *