Vaikutukset liikennejärjestelyihin

Suojatiet, joiden kohdalta suunnistajat ylittävät katuja, on merkitty tällä tavalla. Paikoilla on myös liikenteenohjaajat.

Lauantaina 18.5. kilpaillaan noin klo 12–15 Rauman keskusta-alueella.

  • Kilpailu vaikuttaa tiellä liikkujiin eniten klo 12–15 Aittakarinkadun ja Hankkarintien/Vähämaanpuiston liikenneympyrästä pohjoiseen Satamakadun risteykseen asti.
  • Liikenteenohjausta ja valvontaa on koko kilpailualueella. Koko kilpailualue näkyy alla olevassa kartassa punaisella värillä. Vihreä alue on sunnuntain 19.5. kilpailualue.

Sunnuntaina 19.5. kilpaillaan noin klo 11–17 Vanhassa Raumassa. Liikenteeseen kilpailu vaikuttaa jo ennen sunnuntaita.

  • Savilanpuistosta suljetaan kaksi pysäköintialuetta. Ensimmäiset pysäköintirajoitukset astuvat voimaan perjantaina 17.5. klo 18. Pysäköintialueiden normaaliin käyttöön palataan sunnuntaina 19.5. klo 18. 
  • Savilankatu katkaistaan osittain liikenteeltä lauantaina 18.5. klo 16, ja paikalle järjestetään kiertoreitti. Poikkeusjärjestely on voimassa sunnuntaihin 19.5. klo 18 asti.
  • Liikenteenohjausta ja valvontaa on sunnuntaina 19.5. klo 11–17 koko Vanhan Rauman alueella. Autoilijoita kehotetaan varovaisuuteen, suunnistajat liikkuvat kovalla juoksuvauhdilla ja mahdollisesti ryhmissä/letkoissa.

Katso myös: YLEISÖLLE